Kezdőlap / Napi Ige / Velünk az Isten – 2017. november 4.
[*~ alt *]

Velünk az Isten – 2017. november 4.

“Majd gy sz lt hozz m az AsR szava: Embernek fia! Add tudt ra Jeruzs lemnek ut latos dolgait” (Ez kiel 16,1-2)

Kedves Testv reim!

Az Asr tudja mindny junk lak hely t, ismer benn nket. Tudja a mi b neinket, el tte minden ember olyan, mint egy nyitott k nyv, el tte semmit sem titkolhatunk el.

Azt mondja Ig nk ma, hogy “Add tudt ra Jeruzs lemnek ut latos dolgait” Az Asr szembes ti n p t. Minderre a feladatra a pr f t t haszn lja fel, kell tolm csolja az Asr szavait. Az Asr szembes ti az n p t az b neir l fertelmeir l.

S ahogy feljebb is hangzott az Asr el tt mindenki lete egy nyitott k nyv, ahogy az n pe lete is. s most az az id j tt el, amikor szembes ti ket. Egy t kr t ll t el j k, hogy l ss k meg b neiket.

Az Asr Isten ma benn nket is szembes t, ezen alkalommal, s sz l ma fel nk: n zz csak bele m lyen a t k rbe s l sd meg nmagadat. N zd mennyi minden vesz k r l a vil g k n lta pompa, a sok hitv nys g, ahogy egy nek nk is mondja:

“Ha e vil g b ja engem h vogat
Nagy csal rdul k n l hitv nys gokat
Szemem el ll tsd szenved sidet
V rrel koron zott, szent keresztedet”

J lenne egy kicsit nmagunkban sz llni s engedni az Asr szav t sz lni; engedni, hogy vezessen benn nket.

Neh z szemben zni hib inkkal s b neikkel, de meg kell tenn nk, mert ezt tart meg benn nket, s ment meg, mert megment a pusztul st l. Engedj k, teh t ma a nagy Mestert sz lni, aki a sz vek s ves k vizsg l ja. K rj k, hogy tiszt tson meg s emelje a tekintet nket a Krisztusra. Van lehet s g teh t a v ltoz sra s a meg jul sra. K rj k az Asrat vezessen s j tsa meg let nket. men.

Kaszaniczki Csongor,

Szatm r- L ncos

Szóljon hozzá