Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Sz ll tm ny rkezett a diak nia t mogat s ra
[*~ alt *]

Sz ll tm ny rkezett a diak nia t mogat s ra

P r h napja a holland sz khely MeHoRo Alap tv ny tagjai Bert van Zandwijk vezet s vel l togattak el a Szatm ri Reform tus Egyh zmegye Esperesi Hivatalba.

M g 2017 okt ber ben a D l-Hollandi ban tal lhat Meerkerk telep l sen bejegyzett MeHoRO alap tv ny munkat rsai l togattak el a h t folyam n a Szatm ri Reform tus Egyh zmegye Esperesi Hivatal ba, ahol az egyh zmegye esperes vel, Kir ly Lajossal s f gondnok val, Pusk s Csab val tal lkoztak. A hollandiaiak tudom st szereztek az egyh zmegye azon sz nd k r l, – amelyet az egyh zker let is z szlaj ra t z tt -, a diak niai munka egyh zmegyei szint , int zm nyes elind t s r l. Az alap tv ny k pvisel i t mogat sukr l biztos tott k az egyh zmegyei el lj r kat.

A diak nia, seg t szolg lat sz ks gszer s g r l sokat besz ltek az elm lt id szakban, reform tus szinten is, me, ez is m r egy el remozdul s, egy l p s a megval s t s fel .

Az alap tv ny tagjai rvendtek annak a gondolatnak, hogy a szatm ri egyh zmegye a z szlaj ra t zte a diak niai munka elind t s t. Ezt t mogatand a holland testv rek ezen a h ten, szerd n d lut n egy kamionnyi sz ll tm nyt k ldtek, melynek rt kes t s b l a diak niai munk t szeretn k t mogatni. A http://www.mehoro.nl/ honlapon t bb mindent megtudhatnak a t mogat kr l.

A hasznos ruk rus t s r l hamarosan r szleteket a refszatmar.eu-n olvashatnak.

Az al bbiakban a sz ll tm ny rkez s r l sz l k priportot tekinthetik meg.

Szóljon hozzá