Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Imanapi körlevél a Királyhágómelléki Református Egyházkerület Nőszövetségeinek

Imanapi körlevél a Királyhágómelléki Református Egyházkerület Nőszövetségeinek

„Jöjjetek, mert immár minden kész!” (Lukács 14,17)

Szeretettel felhívjuk a Királyhágómelléki Református Nőszövetségek figyelmét az idei év Ökumenikus Női Világimanapjának megtartására, amelyre március 1-én kerül sor a világ közel kétszáz országában. Szlovénia asszonyai hívnak ezúttal a közös imádságra: „Jöjjetek, mert immár minden kész!” – Lukács 14, 17. Csatlakozzunk mindannyian az imádkozók seregéhez, ápoljunk jó kapcsolatot a többi keresztyén felekezetek asszonyaival, gyülekezeteivel, hiszen ez egy jó lehetőség a krisztusi közösség megélésére.

  1. A világimanapi anyagot kiküldtük minden egyházmegye elnöknőjének. Remélem, mindenki megkapta. Természetesen, az interneten is megtalálható a teljes liturgia. Az imanapi perselypénzt a Romániai Ökumenikus Fórum számlaszámára küldjük el, feltüntetve: Világimanapi perselypénz. A beszámolót pedig Baczoni Szilárdka szovátai lelkésznő E-mail címére:szilardka@baczoni.com küldjük.
  2. Ha Isten megtartja életünket, az idei nyári konferenciánkat Avasújváros szép nagy református templomában tartjuk július 20-án, amikor egyházkerületi nőszövetségi tisztújítás is lesz.
  3. A tavaszi elnökségi találkozónkat a Szatmárnémeti Szamos-negyedi református templomban tartjuk április 6-án, szombaton.

Isten gazdag áldása legyen a Nőszövetségek egész évi szolgálatán. Áldott imanapi készülődést kívánok.

Szeretettel,

Bogya-Kis Mária,

nőszövetségi elnök

Szatmárnémeti,

2019. február 12.

Szóljon hozzá