Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Felvonul s – “hogy l ss k vil goss gotokat!”
[*~ alt *]

Felvonul s – “hogy l ss k vil goss gotokat!”

A Reform tus Egyh z ritk n szervez felvonul sokat, m g kev sb k rmeneteket. Szeptember 2- n ezen ritka alkalmak egyik n vehetnek r szt mindazok, aki b tran vallj k k lvinista identit sukat.

A hit nk m lys g t a bels szob nk csendje hat rozza meg, de J zus azt mondja tan tv nyainak: gy f nylj k a vil goss guk az emberek el tt, hogy l ss k j cselekedeteiket, s dics ts k a mennyei Aty t. Vajon h ny szatm ri, reform tus s magyar ember tesz majd bizonys got gy a hit r l?

A felvonul s a N meti reform tus templomt l indul 13, 45-kor az ifjakkal. 14 rakor eml kjelavat s lesz a K lvin t ren, majd 14,30-kor tov bb indul a felvonul s a macskak ves ton, a nagyparkot megker lve, a Coposu s t nyon t az Okt ber 25-e t rig. El l indulnak a z szl sok, ut na a pal stos lelk szek, ket k veti a n sz vets g, a presbit rium, az ifj s g, majd pedig a reform tus gimn zium s az vod k k pvisel i.

Legyen ez egy b tor bizonys gt tel, melyben nemcsak azt mutatjuk meg, hogy vagyunk reform tusok ezen a vid ken, hanem azt is, hogy nem sz gyellj k megvallani Krisztushoz val tartoz sunkat!

Szóljon hozzá