Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Erős vár a mi Istenünk – imádságok versben, Varga Szilárd Csabától

Erős vár a mi Istenünk – imádságok versben, Varga Szilárd Csabától

Imádságos könyv jelent meg a reformáció kerek 500. évfordulója alkalmából egyházmegyénkben. Varga Szilárd Csaba Józsefháza-, Aranyosmeggyes- és Józsefházi Hegy református lelkipásztora a honlapunkon is jelentetett meg néhány verses imádságot, melynek teljes kötetre való ünnepi csokra kézzelfogható formában tarul az olvasó elé. 

“Ha valaki hajlandó és képes őszintén szembenézni önmagával és hamis tükrök nélkül a mélybe merülni, az megláthatja és magáénak érezheti a könyvben szereplő gondolatokat, érzéseket. Hálát adok Istennek, hogy ezeket a gondolatokat és érzéseket imádságok által oszthatom meg veletek. Az imádság a keresztyén ember lélegzetvétele, amely Isten szeretetével van tele és amelyben megtisztul a szív. Az imádság érzéseinknek szárnyat adva, lélekben Istenhez emel ahol nyugalomra lel szívünk és lelkünk. Őszinte szívből kívánom, hogy ez a kis imádságos könyv legyen számodra olyan kiapadhatatlan forrás, amelyből Isten szeretetét, gondviselő jóságát és megtartó kegyelmét merítheted minden időben gazdagon. Soli Deo Gloria! Egyedül Istené a Dicsőség!” – ajánlja könyvét a szerző.

A könyv fedele Kolozsváron, maga a könyv pedig Póti István kiadó gondozásában készült. Hamarosan kapható lesz az Esperesi Hivatalban.

Szóljon hozzá