Kezdőlap / Ifi / Elindult a regisztráció a Csillagpontra

Elindult a regisztráció a Csillagpontra

Érintések – a lényedre tapint. Ezzel a címmel tartják július 19-23. között Tatán a Csillagpont elnevezésű református ifjúsági találkozót, amely kétévente mintegy ötszáz önkéntes munkájának köszönhetően közel háromezer fiatalt szólít meg szerte a Kárpát-medencében.

alt

Elindult a regisztráció a 2011. évi Csillagpontra. A találkozóra a fesztivál honlapján lehet jelentkezni. Május 15-ig ráadásul a kedvezményes részvételi hozzájárulás csak 1300 Ft/fõ/nap.

Jelentkezés a Csillagpontra

Kerekíts, hogy kerekebb legyen a Csillagpont!

“Segítesz, hogy kerekebb legyen a Csillagpont világa? Kerekítsd regisztrációs díjadat egy nagyobb összegre!” – olvasható a szervezők felhívásában. Az ilyen módon tett felajánlásokból hátrányos helyzetű fiatalok részvételét kívánják támogatni.

Bővebb információ a támogatás e formájáról a Csillagpont honlapján olvasható.

Aki még nem tudná…

A Csillagpont a Kárpát-medencei magyar református ifjúság egyik legfontosabb találkozóhelye, a közösség és az együvé tartozás megélésének alkalma. Minden második nyáron több mint 3000 fiatal találkozik mindig új helyszínen, immár ötödik alkalommal. A találkozót fiatalok szervezik fiataloknak, hogy megosszák egymással gondolataikat a világról, közös értékeikről, Istenről. A Csillagpontra várnak minden olyan 16-30 év közötti fiatalt, aki református gyülekezetbe jár, vagy csak szeretné (újra) felfedezni református gyökereit.

Az idei találkozó a Magyar Reformátusok Hatodik Világtalálkozója kiemelt rendezvénye.

 

Szóljon hozzá