Kezdőlap / csillagpont / Vetk zzetek, lt zzetek, rep ljetek! – Harmadik f el ad s
[*~ alt *]

Vetk zzetek, lt zzetek, rep ljetek! – Harmadik f el ad s

Mike P l magyark ci lelkip sztor megtartotta harmadik el ad s t is a Csillagpont gy lekezete el tt. A fiatalok nyelv n sz lt ism t az zenet, melynek m lys g b l ez nem vett el semmit.

Az ember sz rnyakra v gyik – van olyan energiaital, amely sz rnyakat k n l fogyaszt j nak, de l tjuk, hogy ezekkel a k pzelt sz rnyakkal csak lezuhanni lehet. – A felvil gosod s nagy b ncselekm nye, hogy meg lte a lehetetlent, s korl tlan uralmat adott az sznek a vil g felett. A modern ember szerint nem l tezik, ami nem rz kelhet , pedig igenis l tezik lehetetlen, ami Isten kez ben, az hatalma alatt m gis lehets gess v lik.

Aty nk mindig r l annak, amikor mer nk lmodni, k rni, amink nincs, keresni, amire sz ks g nk van. Isten r kk val s gosan sz rnyalni tan tja a f ldh z ragadt embert. Akik az Asrban b znak, erej k meg jul, sz rnyra kapnak, mint a sasok – ez Isten reform ci ja

Az el ad tov bb elmondta: r lunk, kereszty nekr l t lik meg az emberek az Atya zl s t, ez rt fontos, hogy rizz k a t le kapott ruh nk tisztas g t, hogy Krisztus j illata legy nk az Atya dics s g re. Ez a vil g arra v gyik, hogy nyilv nval an l that legyen Isten vil goss ga, ez rt nek nk ebben a nyomor s gos val s gban jra s jra figyeln nk kell arra, hogy tiszta kezeket emelj nk az g fel . “Hiteles fiatalokra van sz ks g, akik l ny k legbelsej ben hordj k magukban ezt a tisztas got. Ez a ti reform ci tok, amit Isten veletek akar elv gezni.” – mondta az el ad .

Milyen kereszty neket v r a vil g? “Sz pek legyetek, n zhet k, kedvesek azokkal, akik m g nem ismerik az Atya szeretet t. Legyen bennetek t relem, al zat, szel ds g, nfel ldoz s, hogy gy besz ljetek az Aty r l sz p hitvall ssal, mert amink van, nagyon rt kes!” – magyar zta az el ad , s eml keztetett: van valaki, akinek az a r m lma, hogy rep lni l t minket. “A k s rt le akarja t rni a sz rnyaitokat.”

“J zus Krisztus, aki let t adta rted, vissza lelt t ged az atyai h zba, s neked is sz rnyakat ad, hogy azokkal m sokat szolg lj” – z rta gondolatatait Mike P l, aki a legv g n megk sz nte munkat rsainak a szolg latot, s egy tt im dkozva a fiatal gy lekezet k z tt Istennek is h l t adott.

Szóljon hozzá