Kezdőlap / csillagpont / Bodrogk ziek, H rn k, L mp s, szegediek s a B zz Band
[*~ alt *]

Bodrogk ziek, H rn k, L mp s, szegediek s a B zz Band

t lelkes csapat vezetett az egy tt nekl sben cs t rt k n. Rendk v l v ltozatos st lus s lelkes zenekarok l ptek a Dics t sz npadra.

Bodrogk ziek

A bodrogk zi reform tus gy lekezetek cig nymisszi s zenekara kezdte meg a dics t sek sor t. Hat gy lekezetb l: S rospatakr l, Vajd csk r l, Tiszakar dr l, S toralja jhelyr l, Olaszliszk r l s Becsker b l verbuv l dtak ssze a zenekar tagjai. D l Kore b l rkezett misszion rius csal d koordin lja ket. Hiszik, hogy Isten szeretet b l siker lt tadniuk valamit.

H rn k

A Debreceni Reform tus Nagytemplomhoz tartoz k H rn k csapat a saj t sz maik mellett a nemzetk zileg is ismert zen ket, illetve feldolgoztak n h ny sz p neket a Reform tus nekesk nyvb l. El nem titkolt c ljuk, hogy bemutass k: lehet a kereszty n k nny zene ig nyes. Ez rezhet s hallhat volt cs t rt ki koncertj k n is.

L mp s Zenekar

A Miskolci L vay J zsef Reform tus Gimn ziumb l rkezett vil g tani a L mp s Zenekar. A L mp s l nyeg ben nem is zenekark nt, hanem csoportk nt indult, ahol egy tt nekeltek, azt n elkezdtek m s helyen is szolg lni. Els sorban az iskola k l nb z rendezv nyein, de orsz gszerte m s h v soknak is eleget t ve v gzik az evangeliz ci s munk t.

Szegedi Reform tus Egyetemi Zenekar

A szegediek kihangs lyozt k, nem az a fontos, hogy koncertet adjanak, hanem az, hogy dics tsenek. A Csillagponton is megval sult az, hogy Neki nekeltek, r la nekeltek. A k z ns g gy lekezett v lt szolg latuk alatt, c ljuk h t megval sult.

B zz Band

Lelkes csapat rkezett a Csillagpontra Szatm rn metib l. Ebben a fel ll sban alig egy ve zen lnek egy tt. A SZIKE (Szatm ri Ifj s gi Kereszty n Egyes let) alkalmain szoktak rendszeresen szolg lni. k z rt k a cs t rt ki dics t sek sor t. Az Istenben val bizalomra buzd tva tadt k: Isten a gyenges geink ellen re is er s Isten, szeretete s ereje megtart, sz rny val betakar, k pes a legnehezebb helyzetekb l, a kudarcokb l is kih zni.

Szóljon hozzá