Kezdőlap / Napi Ige / Velünk az Isten – 2017. december 8.
[*~ alt *]

Velünk az Isten – 2017. december 8.

” gy sz l az n Uram, az AsR: me, megnyitom s rjaitokat, s kihozlak s rjaitokb l, n n pem, s beviszlek titeket Izr el f ldj re. Majd megtudj tok, hogy n vagyok az AsR, amikor megnyitom s rjaitokat, s kihozlak benneteket s rjaitokb l, n n pem! Lelkemet adom bel tek, hogy letre keljetek, s letelep telek benneteket a f ldetekre, s megtudj tok, hogy n, az AsR sz ltam, s meg is cselekedtem” – ezt mondja az n Uram, az AsR.” (Ez.37,12-14)

n hiszek a felt mad sban, de most nem n sz lok, hanem az AsR Isten! Fontos, hogy ehhez tartsa mag t az olvas – nem emberek gondolkod sa szerint, nem lelk szek vagy h v k v lem nye alapj n , hanem az l Isten igaz kijelent se ltal, van felt mad s.

Nem mindenki tudja ezt elfogadni vagy elhinni, m g ha igaz is, ppen ez rt vit ban llnak a felek pro s kontra m r hossz ideje. A fenti Ige arra is kit r, hogy igazs g szerint ez a vita csak akkor z r dik le mikor mindez megt rt nik. Mikor nem lehet majd a d nt st vagy a ki ll st elod zni, letagadni, azzal hogy hiszem ha l tom.

Megtudj tok hogy n vagyok az Asr, mikor megnyitom a s rjaitokat. Igaz b l akik nem hisznek a holtak felt mad s ban, a s rok megny l s ban, a csontok megelevened s ben, Isten l t ben vagy mindenhat s g ban k telkednek.

Isten, Isten nk helyre ll t st g r s a Lelk t adja, hogy let nk legyen. r l k hogy J zus k rd s re: n vagyok a felt mad s s az let: aki hisz n bennem, ha meghal is, l; s aki csak l s hisz n bennem, soha meg nem hal. Hiszed- ezt? azt v laszolhatom: Igen Uram, n hiszem, hogy te vagy a Krisztus, az Istennek Fia, aki e vil gra j vend !

Adventben t v rjuk f lemelt f vel ki visszaj n rt nk, hogy helyre ll tson. Addig is halljuk meg mit mond a L lek. Isten nem csak k vekb l tud fiakat hozni, de csontokb l is k pes megeleven teni egy n p t. Mi az n pe vagyunk. men.

u.i. Az n Uram sz lt!

Jobb Domokos,

Ombod

Szóljon hozzá