Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Ovisok l togat sa REFO 500-as hangulatban a Refiben
[*~ alt *]

Ovisok l togat sa REFO 500-as hangulatban a Refiben

B kess g Istent l! – repedeztek a falak a Szatm rn meti Reform tus Gimn zium tornaterm nek falai a b tor k sz n st l, amikor is a gimn zium als tagozatosai s a v ros reform tus vod sai egy tt lt tt k a d lel tt t figyelve az Ig re s a p t j t kokra.

A gimn zium tag vod ja, az rva Bethlen Kara voda s a Sziv rv ny voda kicsinyei rkeztek p nteken d lel tt az rt, hogy egy tt t ltsenek egy d lel tt t az iskol sokkal. Elek Kinga aligazgat n k sz nt tte a jelenlev ket, majd Erdei rva Istv n iskolalelk sze igei gondolatokat helyezett a gyerekek sz v re, melynek k zponti t m ja mi m s lett volna, mint a reform ci . A kicsi gyermekek nyelv n illusztr ci kat b tran haszn lva lett az Ige tov bbadva, amire a gyerekek figyeltek s amit l that an meg rtettek. Ezt k vet en egy tt nekeltek az egyed li fundamentumr l, J zusr l gy, hogy csend lt bele a tornaterem.

T bb mint sz z kisiskol s s vod s gyermek, jelenlegi s tal n leend refis t lt tte be a teret r mmel s j kedvvel, a tan t n k s v n k k z s munk jak nt. Ezt k vet en az oszt lyoktermekbe vonulva k zimunk ltak egy tt, s nagyon j l rezt k magukat. Negyedik ve rendezik meg ezt a programot, melyen a v ros reform tus tanint zm nyeinek kicsinyei egy tt gazdagodhattak a hitben.

Szóljon hozzá