Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Otthon tartotta Ombod a focikup t
[*~ alt *]

Otthon tartotta Ombod a focikup t

Nyolcadik alkalommal ker lt megrendez sre a Kir lyh g mell ki Reform tus Egyh zker let ltal szervezett sportnap. Az Ombodi Reform tus Egyh zk zs g szervez s ben csal dias hangulatban, gy lekezeti k zegben, a templom rny k ban szervezt k meg az ifj s gi esem nyt.

Mindenekel tt R cz Ervin egyh zmegyei ifj s gi el ad , ez esetben b r is, nyitotta meg az alkalmat egy r vid h tattal, figyelmeztetve az ifjakat a besz d k gy m lcs re, konkr tabban: buzd ts k, s ne szidj k egym st. Jobb Domokos egyh zker leti ifj s gi el ad tan csos, h zigazda lelkip sztor ismertette a programot, majd kezd dhettek a sportesem nyek.

Nyolc focicsapat jelentkezett a torn ra. Az A jel ben Ombod I. csapata Nagyk gya, Sz razberek s Halmi alakulat t kapta, m g a B jelzettben Ombod II. egy ttese Pusztadar c, Mikola s Szigetlanka csapat hoz ker lt. Az els el d nt ben a k t ombodi csapat k z l az I-es bizonyult jobbnak, m g a m sodikban az rmell ki Nagyk gya a hat rmenti Pusztadar cot gy rte le b ntet r g sokkal. A kisd nt t s a nagyd nt t is ombodi csapat nyerte, gy Ombodon maradt az egyh zker leti focikupa.

M s sport gakban is megm rethette mag t az ifj sereg. Holland bili rdban a mikolai Zsiga Zsanett, sakkban a szint n mikolai Dobos Ervin, m g asztaliteniszben a halmi Kisp l N ndor diadalmaskodott.

Szóljon hozzá