Kezdőlap / csillagpont / Ombod nyerte a Csillagpont kup t
[*~ alt *]

Ombod nyerte a Csillagpont kup t

Tombolt Ombod szurkol t bora, igazi futballhangulatot teremtve a B sz rm nyi ti Campus m f ves p ly ja mellet a Csillagpont labdarug torn j n. A lelkes buzd t snak meg is lett az eredm nye, a Szatm rn meti mell l rkez ifi-csapat nyerte a kup t.

Tizenh rom csapat v rta a torna kezdet t, n gy csoportba t m r lve. Az A csoportban Kalotaszeg, Kisf lp s s Sz szr gen csapatai, a B csoportban Marosfelfalu, Szal rd s D va reform tus ifjai, a C-ben Ombod, G d ll s az Ismeretlenek csapatai, a D-ben pedig az IKE, a Rendez k, a nagydobosiak s az n. Pluszos emberek j tszhattak. Mindegyik csoportb l 2-2 csapat jutott tov bb, majd a n gy k z tt a szal rdiak az Ismeretlenekt l kaptak ki hosszabb t sos-b ntet s meccsen, m g az ombodiak 3-1-re vert k a Rendez k csapat t. A kisd nt t a Rendez k nyert k.

A d nt t teh t azok j tszhatt k, akik m r a C-csoportban tal lkozhattak egym ssal. Ott egy g llal nyertek az Ismeretlenek, azaz a meccs el tt egym s sz m ra ismeretlenek, hiszen el sz r ott alkothattak egy csapatot. Egy nileg kit n teljes tm nyt ny jtottak, ami a d nt re m r nem volt elegend . Ombod ifjai hib tlan b ntet r g sokkal hozt k el a kup t. A csapat nyert.

A k z ns g berohant a p ly ra, amit a j t kosok egy ltal n nem b ntak, s tal n most is ott nnepeln nek rmet harapd lva, kup t emelgetve, ha nem vett k volna szre, az turnusuk k vetkezik a vacsoraoszt sn l-

Szóljon hozzá