Kezdőlap / csillagpont / l K vek, Benne b zva, eleit l fogva
[*~ alt *]

l K vek, Benne b zva, eleit l fogva

“Ti magatok is mint l k vek p ljetek fel lelki h zz , szent paps gg , hogy lelki ldozatokkal ldozzatok, a melyek kedvesek Istennek a J zus Krisztus ltal.” (1P t 2,5) – sz lt az Ige a Csillagpont m sodik napj nak est j n. R gt n ut na meg is fogadt k a tan csot a Dics t sz npadon. l k vek magasztalt k Istent.

Kir lyh g mell k legismertebb, legn pszer bb dics-csapata hozta eddig a legnagyobb k z ns get a Dics t sz npadhoz. A Mike P l magyark ci lelk sz ltal vezetett egy ttes saj t feldolgoz sokkal is elb v lte a gy lekezetet, telitorokb l sz lt az nek, s t mozgott a l b, s a k sz vek is olvadni kezdtek.

Nincsen oly Isten, mint te vagy, Siessetek hamar lej r- csakhogy egy p rat eml ts nk a zenei reperto rb l. A leg t sebb azonban, a v g n, a 90. zsolt r feldolgoz sa volt: “M r az id k elej t l gy szerett l, minden apr r szletet m r eltervezt l./ Megform lt l f ldet, eget a szavaddal, teleh mezted az eget ez sttel s arannyal./ Majd a vil g letre kelt, elkezdett mozogni/ de m gis resnek v lted: Ember kell alkotni./ s j tt az ember k pm sodra/ Lelked adtad bel je, s mikor elrontotta, Te kiny jtottad kezed, hogy is el rje./ H t hogyne ldan lak, h t hogyne mondan nk:/ Tebenned b ztunk eleit l fogva- A t rt netnek nincsen v ge,/ m g mindig szeretsz engem./ Azt mondtad n ped vagyok, s n ezt elhiszem!/ Nemcsak volt l s nemcsak vagy, hanem mindig is leszel, s n ezt elhiszem teljes sz vemmel.” – tettek bizonys got az rmell kiek.

Szóljon hozzá