Kezdőlap / Ifi / II. Egyházkerületi Színjátszócsoportok Találkozója (KRISZT)

II. Egyházkerületi Színjátszócsoportok Találkozója (KRISZT)

Forrás: Harangszó

A KRISZ és a Nagyvárad-velencei Református Egyházközség (ez utóbbi mint ötlet- és házigazda) meghirdeti a II. Egyházkerületi Színjátszócsoportok Találkozóját (KRISZT) 2011. november 12-i dátummal.
Fontosabb tudnivalók: a műsorral jelentkező csoportok előadása, mely lehet színdarab (klasszikus vagy modern szerzőtől, akár saját szerzemény), pantomim, bábelőadás, rockopera, stb. kimondottan vallásos témájú lehet és időtartama nem haladhatja meg a fél órát. Ha lehet, kevés díszletet igénylő.
Kérjük az előadandó mű címének és szerzőjének megnevezését, a műről egy nagyon rövid (negyed oldalnyi) ismertetőt, valamint a szereplők/előadók névsorát, ill. hogy ki a rendezője (mindezek a kinyomtatandó műsorfüzet és a zsűri számára szükségeltetik).
A fent megadott dátumon, egy rövid bibliamagyarázattal, a kezdési időpont de. 10 óra. A találkozó helyszíne a Petőfi Sándor kultúrotthon (a velencei templom tőszomszédságában), Nagyvárad, Kolozsvári út 85 szám.
A színjátszócsoportok találkozója egy napos és a résztvevők számára biztosítunk étkezést.
Jelentkezési határidő: október 1.
Szeretettel bátorítunk és ugyanakkor várunk több ifjúsági (gyülekezeti és intézményi) csoportot is  erre a missziói célból rendezendő színjátszócsoportok találkozójára. Elérhetőségek: 0723465499, 0259417285, varadvelence@freemail.hu.
A szervező intézmények nevében:
Kánya Zsolt Attila lelkipásztor, KRISZ elnök – Farkas Antal, Nagyvárad-velencei lelkipásztor

 

Szóljon hozzá