Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Hálaadó istentisztelet és beiktatás Szigetlankán

Hálaadó istentisztelet és beiktatás Szigetlankán

Hálaadó istentiszteletre készülnek Szigetlankán. Vasárnap délután 14 órától a Deát téri református templomban adnak hálát a templom külső felújításáért és az Emmaus gyülekezeti ház elkészüléséért, valamint ekkor kerül sor Rácz Ervin lelkipásztor beiktatására is.

Csűry István a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke hirdeti Isten szavát, majd ünnepi műsor után Király Lajos a Szatmári Református Egyházmegye esperese iktatja be Rácz Ervin egy éve Szigetlankán szolgáló lelkészt.

Ebben az évben elvégezték a szigetlankai református templom külső felújítását. A hívek adományának, valamint egy pályázatnak köszönhetően a templom ismét Szatmárnémeti éke. Időközben a templom tövében és ölelésében elkészült az Emmaus Gyülekezeti Ház. Több árajánlatot megnézve és meghallgatva az egyházközség vezetősége a TARR & TARR nevű céget bízta meg a külső felújítási munkálatokkal, Jó és pontos munkát végeztek, amit a járókelők elégedetten summázhatnak. Ráadásul Szatmárnémeti város vezetőségének köszönhetően a Deák (Titulescu) tér is egyre szépül, amiért szintén hálásak lehetnek, nemcsak a környéken lakók.

Van tehát miért hálát adni Szigetlankán. Mindenkit szeretettel várnak az ünnepi istentiszteletre!

Szóljon hozzá