Kezdőlap / imahét 2016 / Evangelizációs imahét lesz Szamosdobon

Evangelizációs imahét lesz Szamosdobon

Evangelizációs imahét lesz Szamosdobon 2016. IMG_9050március 7. és 13.-a között. Hétköznapokon az istentiszteleti alkalmak délután 19 órakor kezdődnek.

Március 7-én szolgál, Balvinszki Sándor kórházlelkész, 8.-án Kiss József lelkipásztor Szatmárpálfalváról, 9.-én Kiss Szabolcs lelkipásztor Apából, 10.-én Mészáros Mihály Immánuel lelkipásztor Érszentkirályról, 11.-én Módi Attila lelkipásztor Krasznamihályfalváról. 12.-én Tolnai János lelkipásztor Patóházáról. Március 13.-án, vasárnap. az úrvacsorával egybekötött istentiszteleten szolgál Mészáros Mihály helybeli lelkipásztor.

 Az istentiszteleteken, a gyülekezet, a gyermekek, ifjak és a nőszövetség, ének szolgálatokkal és versekkel, dicsőítik Istent! Mindenkit, szeretettel hívnak és várnak az istentiszteleti alkalmakra!

Az imahét alapigéje: „Ti pedig választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet, megtartásra való nép vagytok, hogy hirdessétek Annak hatalmas dolgait, a ki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el titeket;” (1 Pét. 2,9)

Szóljon hozzá