Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Betekintés Dobrácsapáti és Szamoskóród imahetébe

Betekintés Dobrácsapáti és Szamoskóród imahetébe

Dobrácsapátiban és Szamoskóródon is ezen a héten tartják az egyetemes imahetet, vendég lelkipásztorok szolgálatával.  

Hétköznapokon Dobrácsapátiban koraeste fél 6-kor, Szamoskóródon pedig este 7 órakor kezdődnek az istentiszteletek.

Az első alkalmon, hétfőn Bessenyődi Attila adorjáni-, majd kedden Genda Árpád-Szabolcs pettyéni-, szerdán Keresztúri Erzsébet amaci lelkipásztor hirdetett Igét mind a két helyen.

Lapunk által a csütörtök estébe pillanthat be a kedves olvasó, amikor Rácz Ervin Szatmár-szigetlankai lelkipásztor prédikált. Dobrácsapátiban a 145. zsoltár, Szamoskóródon a jerikói vak meggyógyítása (Lk 18) alapján szólt az igehirdetés. Szabad nekünk Istenhez kiáltanunk, jó, ha tudjuk, Ő közel van hozzánk, tehát őszintén, nyíltan és felszabadultan beszélgethetünk vele.

Erdei-Árva István mind a két gyülekezetben köszöntött, ugyanakkor hívta a gyülekezeteket a következő napi alkalmakra, amikor is: pénteken Mihály Lehel szamoskrassói-, szombaton Kaszaniczki Csongor Szatmár-láncosi beosztott lelkész szolgál. A sort a házigazda lelkipásztor zárja a megszokott vasárnapi időpontokban. Mindenkit szeretettel várnak!

Mind a két gyülekezetben látványos előrelépésnek lehetünk szemtanúi, mind lelki, mint fizikai szempontból. A rendbe tett templomok, a már elkészült (Szamoskóród) és még épülő (Dobrácsapáti) gyülekezeti ház mutatja: van remény és élet ezekben a gyülekezetekben, a továbbiakban is. SDG.

Szóljon hozzá