Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Bepillantás Apa imahetébe

Bepillantás Apa imahetébe

Az Apai Református Egyházközségben ezen a héten tartják az imahetet. Minden alkalom fél 7-kor kezdődik. A szerdai alkalomba nyerhetünk betekintés, amikor Zsákai Norbert bogdándi lelkipásztor hirdetett Igét.

A szép számban megjelenő gyülekezet előtt a lelkipásztor a Zsidókhoz írt levél 13. részének 5. verse alapján hirdette Isten szavát: „elégedjetek meg azzal, amitek van, mert ő mondta: Nem hagylak el, sem el nem távozom tőled.” Meg vagyunk-e elégedve azzal, amink van? – kérdezte az igehirdető gyakorlati példákat szemléletesen felhozva az igehirdetés elején. A jót sokszor természetesnek tartjuk, ehelyett meg kellene becsülnünk azt amink van és akink van, ameddig megvan. – szólt a tanitás.

Kiss Szabolcs házigazda lelkipásztor is köszöntötte a híveket és a vendéglelkipásztort, majd a gyermekek ügyes és lelkes bizonyságtétele következett. A továbbiakban is szeretettel várnak mindenkit az alkalmakra: csütörtökön Zabolai Sándor, Kozárvárról, pénteken Kaszaniczki Csongor Erdődről, szombaton Varga Szilárd Csaba Szatmárnémetiből, vasárnap Vetési László, Kolozsvárról érkezik Igét hirdetni.

Szóljon hozzá