Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / A Bolyki Brothers Szatm rn metiben
[*~ alt *]

A Bolyki Brothers Szatm rn metiben

Csak R la sz l n ven vente evangeliz ci s alkalmakat szerveznek a refszatmar.eu s a Harangsz R di megalakul s nak vfordul in. Id n el bbi h t, ut bbi pedig hat ves lesz. Ez alkalommal a rendezv ny betagol dik a Szatm ri Reform tus Egyh zmegye REFO 500-as rendezv nysorozat ba. A k z s rendezv ny egyik legismertebb fell p je a Bolyki Brothers Magyarorsz g egyik legjelent sebb a cappella egy ttese. Ez lesz a pont az i-n, a hab a tort n, szeptember 2- n szombaton d lut n, a szabadt ri istentiszteletet k vet en.

Az egy ttes tagjai k zel harminc ve dolgoznak egy tt, s a komolyzene, a pop, valamint a dzsesszvil g is sz mon tartja, s rt keli munk jukat.

A cappella egy ttesk nt el sz r t bb mint h sz ve l ptek sz npadra egy n metorsz gi fesztiv lon. Ek zben Magyarorsz gon is egyre n pszer bbek lettek, telt h zas koncerteket adtak t bbek k zt a Millen ris Te trumban, a Zeneakad mi n, a Kongresszusi K zpontban, a M v szetek Palot j ban s a Budapest Sportar n ban.

A Bolyki Brothers nemzetk zi szinten is egyre ismertebb lett. Rendszeresen f ll ptek Eur pa legkiemelked bb dzsessz-, a cappella s gospel rendezv nyein. Az igazi tt r st a 2005- s grazi Vokal Total Nemzetk zi A Cappella Verseny hozta sz mukra, ahol a Bolyki Brothers dzsessz kateg ri ban els helyet, gospel kateg ri ban m sodik helyet szerzett, s elnyerte a szervez k aranydiplom j t, valamint a k z ns gd jakat is. Ezzel a Bolyki Brothers a verseny t rt net nek legeredm nyesebb egy ttese lett.

A Bolyki Brothers f ll pett Eur pa legfontosabb dzsessz- s a cappella fesztiv ljain.2007-ben egy h napos amerikai turn n vettek r szt, ahol 25 koncertet adtak k l nb z gospel szent lyekben Philadelphi t l Orlandoig, de fell ptek az amerikai show biznisz egyik fellegv r ban, Disneyland-ben is. 2008 nyar n megh v st kaptak K n ba, ahol t bbek k zt a telt h zas Shanghai Concert Hall k z ns g t k pr ztatt k el m sorukkal. Amerika legnagyobb gospelkiad ja (Daywind Records) felk r s re r szt vettek a legend s Ira Stanphill eml kalbum nak elk sz t s ben is. Olyan m v szekkel szerepeltek egy tt, mint a The Cathedral Singers s az az ta elhunyt Johnny Cash.

Az egy tteshez 2008-ban csatlakozott Havas Lajos, aki szakmai tud s val s emberi karakter vel is kiv l an helyt ll a Bolyki Brothers vil gsz nvonal munk j ban.

Tudom sunk szerint, Rom ni ban ez lesz az els fell p s k.

Szóljon hozzá