Kezdőlap / csillagpont / Visszakerült Nagydobosra a CSP-kupa

Visszakerült Nagydobosra a CSP-kupa

A Csillagpont történetében még soha ennyi csapat nem jelentkezett focizni. Szám szerint 20 csapat tolongott a két pálya körül, várva, hogy rúgja a bőrt a hálóba.

A csapatok négy ötös csoportba oszlottak. Szerdán koradélutántól estig játszották a meccseket. Mindegyik csoportból két csapat juthatott tovább, majd negyeddöntő, elődöntők és döntő következett. Már a csoportmérkőzések alatt összekerült a legutóbbi két CSP-kupa győztes, a 2015-ős tatai és a 2017-es debreceni Csillagpont nyertese, azaz nyírségi Nagydobos és a szatmári Ombod.

A címvédő ombodiak nagy meglepetésre a csoportból se jutottak tovább, a kupát végül visszahódító nagydobosiak pedig töretlenül és veretlenül, sőt szászszázalékos eredményekkel haladtak a döntő felé.  Az elődöntőben a kolozsváriak sem tudták őket megállítani, míg a másik ágon a borsodiak a Kelet-Felvidék „válogatottját” verték meg. A kisdöntőn vigasztalódtak a kincsesvárosiak, míg a döntőn a nagydobosiak 4-0-ra ggyőztek, igy visszahódítottak a címet.

Izgalmas meccsek, időnként tömött lelátó, jó játékvezetés és jó hangulat jellemezte a tornát, melyet a zöldek minden kétséget kizáróan, megérdemelten nyertek meg, így két évig ők birtokolják a CSP-kupát.

Szóljon hozzá