Kezdőlap / Napi Ige / Velünk az Isten – 2017. m jus 18.
[*~ alt *]

Velünk az Isten – 2017. m jus 18.

“- a pog nyoknak is adott az Isten megt r st az letre!” (ApCsel. 11.18)

Nemr g valakikkel arr l besz lt nk, hogy az Isten Lelk nek munk lkod sa maga ut n vonja a “s t ts g” meger s d s t is, mert ahol vil goss g t mad rny k is van b ven. Igen, ha valahol az emberek Ige szerint gondolkoznak, besz lnek s lnek el bb-ut bb a “s t ts g” ellent mad sba lend l, hogy romboljon, hogy ne menjen minden olyan sim n, ne hogy m r minden “happy” legyen a testv rek k z tt.

P ter elmegy Korn liusz h z hoz s mikor a t bbiek meghallj k, nem azt mondj k els re: h j de nagy Isten kegyelme, jaj de j hogy n h nnyal t bb testv r nk van a Krisztusban! – hanem azt: Ez a P ter bement egy k r lmet letlen h z ba, t n m g egy tt is evett vel k.

A “s t ts g” legt bbsz r irigys gen, f lt kenys gen, emberi gyenges gen kereszt l jut be az l gy lekezetekbe s pr b l puszt t st v gezni, f nyt oltogatni, lepisilni a t bort zet.

Sokan A S t nt szolg lva Istent akarj k ler ntani a s rba ahol l nk, azzal, hogy t rv nyeskedve m g azt is elmondj k mit kell tennie Istennek, nem csak azt, hogy a megt rt ember milyen legyen, miket tegyen vagy hogy mondjuk te, meg n mi trt is nem vagyunk azok. Ne feledj tek Isten mikor fiakk fogadott minket, szabadokk tett. J zus pedig bet lt tte a t rv nyt teljesen, nem kell nek nk t rv nyeskedni csak r lni Isten munk j nak.

T bb mint szerencse, hogy nem csak a pog nyoknak adott az Isten megt r st az letre, hanem azoknak is akik elf sulnak, belef radnak, s t azoknak is kik n ha felcsapnak l mpa oltogat knak. Aki megt r lete van s lesz. men.

Jobb Domokos,

Ombod

Szóljon hozzá