Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Szombaton mutatják be a gyermek-bibliahét anyagát a Refiben

Szombaton mutatják be a gyermek-bibliahét anyagát a Refiben

KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET Nyári Gyermekmissziós Programjának idei anyagát a következők szerint mutatják be:
 
1. Június 7.-én Nagyváradon a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium dísztermében 17 órától.
Szeretettel várjuk ide a Bihar, Érmellék, Arad és Temesvár Egyházmegyék gyülekezeteinek küldöttségeit.
 
2. Június 10.-én Szatmárnémetiben a Református Gimázium tornatermében 11 órától kezdődően. 
Szeretettel várjuk ide Nagybánya, Szatmár és Nagykároly Egyházmegyék gyülekezeteinek küldöttségeit.
 
3. Június 10.-én Zilahon a Református Wesselényi Kollégium dísztermében 16,30-tól kezdődően. 
Szeretettel várjuk ide a Szilágysomlyói és Zilahi Egyházmegyék gyülekezeteinek küldöttségeit. Ugyanakkor azon gyülekezetek képviselőit is, akik a megrendelés alkalmával jelezték, hogy a zilahi bemutatóra fognak eljönni.
 
A gyülekezetek megrendeléseit – a már megszokott rend szerint – az Egyházmegye gyűjtötte be és összesítve küldte fel a program koordinátorának, nekem.
Az Esperes urak jóvoltából az anyag egy része, a gyermekeknek szóló melléklet, már ki lett szállítva az egyházmegyékhez, valamint kiosztásra is került.
A bemutatók alkalmával az anyag koncepciója, annak elemei kerülnek bemutatásra, valamint ott adjuk át az oktatói csomagot: oktatói kézikönyvet, plakátokat és a CD-mellékletet.
 
Azok a gyülekezetek, akiknek képviselői valamilyen oknál fogva nem tudnak eljönni a bemutatóra, kérem bízzák rá a csomag átvételét valakire (fel fogjuk írni, hogy ki kinek vesz át csomagot, hogy ez a későbbiekben is követhető maradjon).
Illetve kérem, hogy legyen valaki minden Egyházmegyéből, aki átveszi azoknak a csomagjait, akik nem lesznek jelen, de nem is bízzák rá senkire azoknak átvételét. Ezeket is felírjuk majd.
Tisztelettel:
Szűcs Éva
koordinátor

Szóljon hozzá