Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Szombaton mutatj k be a gyermek-bibliah t anyag t a Refiben
[*~ alt *]

Szombaton mutatj k be a gyermek-bibliah t anyag t a Refiben

A KIR LYH G MELL KI REFORM TUS EGYH ZKER LET Ny ri Gyermekmisszi s Programj nak idei anyag t a k vetkez k szerint mutatj k be:
1. J nius 7.- n Nagyv radon a Lor ntffy Zsuzsanna Reform tus Gimn zium d szterm ben 17 r t l.
Szeretettel v rjuk ide a Bihar, rmell k, Arad s Temesv r Egyh zmegy k gy lekezeteinek k ld tts geit.
2. J nius 10.- n Szatm rn metiben a Reform tus Gim zium tornaterm ben 11 r t l kezd d en.
Szeretettel v rjuk ide Nagyb nya, Szatm r s Nagyk roly Egyh zmegy k gy lekezeteinek k ld tts geit.
3. J nius 10.- n Zilahon a Reform tus Wessel nyi Koll gium d szterm ben 16,30-t l kezd d en.
Szeretettel v rjuk ide a Szil gysomly i s Zilahi Egyh zmegy k gy lekezeteinek k ld tts geit. Ugyanakkor azon gy lekezetek k pvisel it is, akik a megrendel s alkalm val jelezt k, hogy a zilahi bemutat ra fognak elj nni.
A gy lekezetek megrendel seit – a m r megszokott rend szerint – az Egyh zmegye gy jt tte be s sszes tve k ldte fel a program koordin tor nak, nekem.
Az Esperes urak j volt b l az anyag egy r sze, a gyermekeknek sz l mell klet, m r ki lett sz ll tva az egyh zmegy khez, valamint kioszt sra is ker lt.
A bemutat k alkalm val az anyag koncepci ja, annak elemei ker lnek bemutat sra, valamint ott adjuk t az oktat i csomagot: oktat i k zik nyvet, plak tokat s a CD-mell kletet.
Azok a gy lekezetek, akiknek k pvisel i valamilyen okn l fogva nem tudnak elj nni a bemutat ra, k rem b zz k r a csomag tv tel t valakire (fel fogjuk rni, hogy ki kinek vesz t csomagot, hogy ez a k s bbiekben is k vethet maradjon).
Illetve k rem, hogy legyen valaki minden Egyh zmegy b l, aki tveszi azoknak a csomagjait, akik nem lesznek jelen, de nem is b zz k r senkire azoknak tv tel t. Ezeket is fel rjuk majd.
Tisztelettel:
Sz cs va
koordin tor

Szóljon hozzá