Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Mikulás látogatott egyházmegyénk lelkészgyermekeihez

Mikulás látogatott egyházmegyénk lelkészgyermekeihez

Elmúlt pénteken, december 9-én délután 18 órától megérkezett a Mikulás a Szatmári Református Egyházmegye lelkipásztor-csemetéihez is.

A lelkészgyermekek örömmel vették tudomásul, hogy a Mikulás értük külön, nem utazott vissza Lappföldre, hanem itt maradt és őket ajándékkal lepte meg.

A rendezvényt és az ajándékok összeállítását támogatták a Szatmár Láncos, Szatmár Németi, Szatmár Kültelek, Szatmár Szamosnegyed, Szatmárudvari, Egri, Sárközujlaki, Batizi Református Egyházközségek, A Szatmári Református Egyházmegye, Szilágyi István Róbert dabolci lelkipásztor, Bartha Attila és Illyés Jenő cégvezetők. Köszönet Szilágyi Éva igazgató nőnek, hogy rendelkezésre bocsátotta a Református Gimnázium dísztermét, Szilágyi Noéminek és Kiss Beátának, hogy azt feldíszítették. A közönséget a sárközujlaki kátésok műsora valamint a szatmárpálfalvai ifjúsági zenekar színvonalas előadása szórakoztatta. A Mikulás szerepét Varga Sándor a Szatmári Hirlap munkatársa játszotta el.

A főszervezők, Máthé Róbert (Patóháza) és Nagy Erika (Sárközújlak), elmondták:  Az együttlét áldásos volt, mert a lelkipásztorok családjai egy nagy család közösségében érezhették magukat, ahol nem csak a gyerekek, de mindannyian kikapcsolódtunk, nevettünk, jól éreztük magunkat.

További képek:

Mikulás járt a lelkészgyermekeknél (képek)


Szóljon hozzá