Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Kontrasztki ll t s – a d bbenet erej vel

Kontrasztki ll t s – a d bbenet erej vel

K l nleges ki ll t st tekinthetnek meg a szatm riak s k rny kiek a Szatm rn meti Reform tus Gimn ziumban, m jus els fel ben. A d bbeneten ki ll t s/ki lt s csak 14 ven fel lieknek aj nlott, de nekik mindenk pp rdemes lesz elgondolkodni az ott l tottakon.

A Kontrasztki ll t s egy csal d- s ifj s gment projekt. Egy olyan multim di s ki ll t s, amely a l togat minden rz kszerv t megdolgoztatja, de els sorban elgondolkodtat, s igyekszik pozit v d nt sre seg teni. A fiatalok s a csal dok let t rint legfontosabb k rd seket hozza felsz nre, m ghozz k m letlen l szint n. Ez a ki ll t s egy hatalmas sikoly, nem simogat, hanem felr z, nem udvarias, hanem ki lt ott, ahol a legt bben n m k, p teni akar azokon a pontokon, ahol a fiatalok let ben legnagyobb a rombol s. A Kontrasztki ll t s egy labirintusban vezeti v gig a l togat t, amelyet v gigj rva 8 szob ba juthatunk el. A szob k k z tti ton a k vetkez t mak rt el k sz t fot kkal, f ny s hanghat sokkal (feelingekkel) tal lkozik a l togat , valamint n h ny tvonalon feladatot is kap. Minden szoba egy-egy t mak rt dolgoz fel. A legutols , a nyolcadik pedig egy gynevezett “csend szoba”, ahol lehet s g van az elcsendesed sre, a l tottak Isten el tti feldolgoz s ra im ds gban. M jus 4- n 16 r t l lesz a megnyit a Szatm rn meti Reform tus Gimn zium d szterm ben, a ki lt s-ki ll t s pedig megtekinthet lesz m jus 5-16 k z tti h tk znapokon 13 s 16 ra k z tt, de csoportosan j hetnek a fiatalok rarenden k v l is, egyeztetve R cz Ervin ifj s gi el ad val a 0740-483375- s telefonsz mon s refszatmar@freemail.hu email c men.

A hivatalos megnyit teh t cs t rt k n, 2017. m jus 4- n 16 r ra a Szatm rn meti Reform tus Gimn zium d szterm ben lesz, ahol h tatot tart Kir ly Lajos szatm ri esperes, k sz nt G l Gy ngyi magyar szakos tanfel gyel , Szil gyi va a Szatm rn meti Reform tus Gimn zium igazgat n je. A ki ll t st bemutatja Tussay Szil rd IKE-eln k.

Szóljon hozzá