Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Izgalmas farsangi bál volt a Refiben

Izgalmas farsangi bál volt a Refiben

Forrás: Szatmár.ro

Izgalmas_farsangi_bal_volt_a_Refiben

Ötletes jelmezek és izgalmas versenyek jellemezték a Szatmárnémeti Református Gimnázium farsangi rendezvényét. Volt aki stand up-osnak és  volt aki bohócnak öltözött be, de előbújtak a népszerű pöttyös kiskutyák is, és Piroska is jelen volt.

Idén január 27-én rendezte meg a Szatmárnémeti Református Gimnázium a  hagyományos farsangi mulatságot. A szervezés nagy részét a diákpresbitérium és a gimnázium lelkésze, Ilonczai Zsombor vállalta magára.  A farsangról szóló rövid ismertető után azonnal kezdetét vette a mulatság: jelmezverseny és  vetélkedők szórakoztatták a gimnázium tanárait és diákjait.

A jelmezverseny igen izgalmasan zajlott, hiszen a  farsangolók kreatívabbnál kreatívabb jelmezekbe bújtak. Volt  ott minden: boszorkány, gótikus tündér, rocker, bohóc és megannyi érdekes ötlet. Volt aki a gazdasági válságra való tekintettel szolidan öltözött, azaz stand up comedyst alakított.

A versenyből nem maradhattak ki a mesék népszerű figurái sem: elsőnként a pöttyös dalmát kiskutyák bújtak elő Szörnyella de Frász kíséretében, végezetül Piroska – Papp Piroska biológia tanárnő – szórakoztatta a közönséget.  A jobbnál jobb versenyfordulók csak fokozták a hangulatot; volt múmia készítő,  pástétomos-kenyérevő és kekszevő verseny. A mulatság szórakoztató műveltségi vetélkedővel zárult.

Folytatás  ITT

Szóljon hozzá