Kezdőlap / csillagpont / Ir nyad dics t s, debreceniekkel
[*~ alt *]

Ir nyad dics t s, debreceniekkel

A Debreceni Reform tus Egyetemi Gy lekezet zenekaraib l verbuv l dott ssze az az egy ttes, mely megkezdte a sort a Csillagpont Dics t sz npad n. Mind a h rom debreceni egyetemi campusnak saj t zenekara van, ez alkalommal egy tt dics rt k Istent.

Kedden este a nyit h tat ut n v ltozatos st lus , nagyr szt p rg s dics t sbe kapcsol dhattak mindazok az ifjak, akik el rkeztek a B sz rm nyi ti Campus Kaz nh z ba, ahol a h ten t bb gy lekezet, k z ss g zenekara is be fog mutatkozni. A h zigazda debrecenieket hallgatva megt lt tt k a termet a Csillagpont r sztvev i. t nekes, illetve git ros, basszusgit ros, billenty s, dobos k sztette egy tt nekl sre, tapsra, mosolyra, r mre a k z ns get.

Az egyetemigyulekezet.hu oldalon r szletesebben is megismerkedhetnek ezekkel a debreceni zenekarokkal. Lehet kapcsol dni az egyetemi istentiszteletek alkalmaira, illetve a zenekart, zenekarokat m s alkalmakra is meg lehet h vni, k szs gesek a szolg latra.

“Uram, j jj el hozz m k rlek,/ Hozd magaddal b kess ged!/ T ltsd be letemet, s adj ir nyt,/ V rlak, j jj el hozz m” – nekelt k. Szolg latuk is ir nyad volt.

Szóljon hozzá