Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Ifitalálkozó Debrecenben

Ifitalálkozó Debrecenben

Pénteken és szombaton (május 13-14) Debrecenben, a Református Egyetemi Gyülekezet szervezésében került megrendezésre az I. Kárpát-medencei Ifi-találkozó és a Kárpát-medencei református ifjúsági körök kapcsolatépítő hétvégéje a debreceni egyetem mellett lévő ifjúsági gyülekezet templomában. A találkozóra a Kárpát-medence szinten minden régiójából érkeztek fiatalok az egyházmegyei ifjúsági szakelőadók és lelkipásztorok kíséretében. A Királyhágómelléki Egyházkerületből összesen 6 megye (Szatmár, Nagykároly, Érmellék, Bihar, Szilágysomlyó és Arad) képviselte magát, Szatmárról Ilonczai Zsombor, Vajas Petra (Szatmárpálfalva) és Simon Csilla (Egri) voltak jelen.

Mit is tartalmazott a kapcsolatépítő program? Profi trénerek és a zsinati ifjúsági iroda vezetőinek segítségével tréningszerűen, játékokon és különböző interaktív feladatokon keresztül megismerhették egymást és barátokra, testvérifikre találhattak.

A találkozó kellemesen telt, ennek végén minden jelenlévő gyülekezet testvérkapcsolatot alakított ki egy másik gyülekezettel, melynek célja a kapcsolatápolás, törődés, látogatás.

A találkozón készült képek megtekinthetőek az Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet Facebook oldalán.

Szóljon hozzá