Hit és bűn

Nem volt áprilisi tréfa, de kivételesen a hónap első napján tartották a soron következő Hit és gyógyítást, a húsvéti ünnepek és az előző hónap utolsó pénteke egybeesése miatt.

Miután dr. Vass Zoltán főszervező szíve szerint mindenkit névszerint köszöntött volna a Németi-templom megtelt gyülekezeti termében pénteken 18 órától elkezdődött az újabb hitépítő alkalom. A hit rész meghívottja Szűcs Sándor szatmárnémeti baptista lelkipásztor volt, aki másodszor volt vendége és előadója a Hit és Gyógyításnak. A lelkipásztor a lelkibetegségről beszélt, a bűnről, mely veszélyes akkor is, amikor még nem látható. Azonban vigasztalásul azt is elmondta, hogy van egy orvosunk, aki szünet nélkül rendel. Jézus meg tud gyógyítani minden lelki betegségből. Ezt az orvost minden gyógyult szívesen ajánlja, bizonyságot tesz róla.

A rendezvény egészségügyi részében Dr. Barcza Dániel sebész főorvos tartott előadást a hasnyálmirigy sajátságos szerepéről, illetve megbetegedés okozta problémákról, valamint a gyógyításáról és a megelőzésről. A művészeti részben a Szatmárnémeti Filharmónia hegedűművészei, Raceu Luminita és Kovács Pistuka Emőke voltak a hangulatfelelősök, és természetesen a közönség elé lépett András Gyula nyugalmazott színművész is, az előadássorozat örökös tagja.

Szóljon hozzá