Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Hanna Projekt Szigetlankán

Hanna Projekt Szigetlankán

A Hanna Projekt nevű együttes zárja Szigetlanka imahetét, ugyanakkor a februári SZIKE-istentiszteletet is megtartják.

Szatmárnémeti-Szigetlanka református templomában, február 3-án, vasárnap 17 órára várnak mindenkit egy különleges hangulatú, tartalmas, lendületes alkalomra. Igét hirdet Rácz Ervin házigazda lelkipásztor.

A Hanna Projekt Magyarországról érkezik, énekesük, akik az együttes vezetője, Polereczki Hanna a következő szavakkal fogalmazza meg hivatását: „Zenémben őszintén énekelek Istenről és az életről. Zenekarommal együtt fő célunk az, hogy az élet valódi értelme, Isten és az Ő szeretetének mindent elsöprő ereje az emberek szívében teret kapjon. Hiszem, hogy a zenén keresztül mindez létrejöhet, így a koncerteken, dicsőítő alkalmakon ez a fő célunk.”

A csapat többi tagja: Seprenyi Adél ének, Kuli Dániel gitár, Polereczki Norbert dob, Rácz Tamás basszusgitár és Szabadi Ádám ének és billentyű.

Az énekek címei, amit hoznak: Hová mehetnék, Átölel jelenléted, Jézus nevében, Végtelen folyó, A szél, Oceans, Nem tart fogva, Eljött hozzám, Menedék, Veled minden jó, Mától, Jézus az enyém. Szeretettel várnak mindenkit!

Szóljon hozzá