Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Gyermekbibliahét Patóházán

Gyermekbibliahét Patóházán

Isten kegyelméből, Patóházán, július elsejétől hetedikéig tarthatták meg az idei vakációs bibliahetet. 16 gyermek vett részt alkalmakon.

„Itt ragadom meg a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak azoknak, akik segítették munkámat. Köszönettel tartozunk az ifjaknak, Nagy Emőke óvónőnek, Popp Ivett tanítónőnek és Tolnai Zelma helybéli kántornak. Az ő segítségük nélkül nehezen tudtuk volna megszervezni ezt a szép hetet.  Illetve ez úton mondunk köszönetet a Communitas Alapítványnak is, hisz ők voltak idén főtámogatóink. Az ő anyagi támogatásuknak köszönhetően sikerült idén megvásárolni a kellékeket, amikre szükségünk volt a vakációs bibliahét lebonyolításához. Továbbá az alapítvány támogatta a szombatnapi kirándulásunkat is, amikor is 16 személy (2 felnőtt és 14 gyermek) meglátogathatta a Nagykárolyi Kastélyt, és eme kulturális program után lazulhatott egyet a Szatmári Aqua Star-ban.” – mondta lapunknak Tolnai János patóházai lelkipásztor.

Vasárnap 16-tól a patóházai templomunkban volt a bibliahéten tanultaknak a bemutatása, ahol a szülők és nagyszülők meghallgathatták a drága kincseink bizonyságtételét, amellyel megerősítettek bennünket abban, hogy van értelme ennek a szolgálatnak, hogy nem szabad lankadni az Isten tanításainak az átadásában, mert gyermekeink, még ha néha csintalanok is, de figyelnek, és magukba szívják Megváltónkról szóló öröm üzeneteket.

„Köszönet mindenkinek, aki csak valamit is hozzá tett ehhez a szép héthez. S.D.G

U.i Kimondottan örülök annak, hogy a Communitas Alapítvány így odafigyel a szórványban élő közösségekre. Hisz idén nem csak a vakációs bibliahetünket támogatta, hanem számunkra egy másik fontos programhoz is hozzájárult. Idén a Communitas Alapítvány támogatásban részesítette a buszprogramunkat is. Isten áldja az Alapítvány vezetőit és támogatóit, köszönjük!” – fogalmazta meg köszönetét Tolnai János.

Szóljon hozzá