Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Dühítő téma a nagytarnai SZIKE-táborban – várják a jelentkezőket

Dühítő téma a nagytarnai SZIKE-táborban – várják a jelentkezőket

Július végén, augusztus elején ismét megszervezésre kerül  Nagytarnán Szatmár megye egyik legjobban várt tábora. Dühítő lesz a téma, ugyanakkor az Istentől való békesség a megoldás. 

Az Ecosunhome, azaz a Természet és a Szeretet otthona  2017. július 29 – augusztus 4. között, vasárnaptól szombatig várja az ifjakat a keresztyén táborba. A tábor alapigéje: „Ám haragudjatok, de ne  vétkezzetek, ne menjen le a nap a ti haragotokkal!” (Ef 4,26)

Az előregisztráció először is digitálisan történik az alábbi linken: http://refszatmar.eu/jelentkezz-a-tarnai-taborra/ legkésőbb július 20-ig. Ugyaneddig jelentkezni kell minden fiatalnak a saját lelkipásztoránál, aki a jelentkezők listáját és a regisztrációs díjakat (120 lej/fő) felterjeszti a Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatalába. (Kálvin tér 2. szám, Református Gimnázium épülete, földszint) Amennyiben erre nincs mód, személyesen is lehet regisztrálni az Esperesi Hivatalban.

Többnyire sátorhelyeket biztosítanak, de korlátozott számban lehetőség nyílik kisházakban és szobában lakni. Ezt viszont előre kell jelezni Rácz Ervin főszervezőnek, július 17-től. A sátorhelyek száma viszonylag korlátlan.

A szervezők a következő eszközöket ajánlják a leendő táborlakók figyelmébe: Biblia, énekeskönyv, lelkészi ajánlólevél, háziorvosi igazolás (mely tartalmazza az oltásokat és speciális táborokban igényelt vizsgálatokat), keresztlevél vagy személyi igazolvány, füzet, íróeszköz, sátor, matrac, zseblámpa, bögre, gitár, (lehetőség szerint) vízhatlan ruha, tisztálkodási eszközök.

Vetélkedők, játékok, koncertek, fokozzák a jó hangulatot, és teszik még emlékezetesebbé az alkalmakat, és az előző években nagy sikerű Láthatatlan színház is várja delikvenseit.

Tavaly és tavaly előtt a legnagyobb közösségi oldal reakciója a HŰHA és az IMÁDOM adta a témát. Idén továbbmennek a szervezők a facebook-reakciókon, a téma: DÜHÍTŐ, azaz szó lesz haragról, agresszióról, helyes mederbe terelésről. Szeretettel várnak mindenkit ifjút. Alsó korhatár 13 év.

Szóljon hozzá