Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Anyák napja Németiben

Anyák napja Németiben

A Németi Református Egyházközség közösségi oldaláról megtudtuk, anyák napi ünnepséget tartottak a vasárnap délelőtti istentiszteleten a Németi templomban.

Ahogy az oldal szerkesztői fogalmaznak: hogy még hitelesebb legyen az igehirdetés, egy lelkésznő édesanya, Bogya Kis Mária, a Szatmár-Szamos-negyedi református gyülekezet lelkipásztornője tolmácsolta Isten Igéjét János evangéliuma 19. részének 26-27 versei alapján: “Amikor Jézus meglátta ott állni anyját, és azt a tanítványt, akit szeretett, így szólt anyjához: “Asszony, íme, a te fiad!” Azután így szólt a tanítványhoz: “Íme, a te anyád!” És ettől az órától fogva otthonába fogadta őt az a tanítvány.” Köszönetet mondunk az anyai szívből szóló szolgálatáért!

Az igehirdetést követően Balvinszky Mária vallástanárnő vezetésével bibliaórás gyermekek rövid műsorral köszöntötték az édesanyákat, nagymamákat, dédnagyanyákat. Hálás köszönet áldozatos munkájukért! Az ünnepi istentisztelet végeztével a presbiterek egy-egy cserép virággal kedveskedtek a jelen levő édesanyáknak. Isten éltessen minden édesanyát!

Szóljon hozzá