Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / 25- n lesz a Pint r B la koncert Szatm rn meti-Szigetlank n
[*~ alt *]

25- n lesz a Pint r B la koncert Szatm rn meti-Szigetlank n

Febru r 25- n p tolj k Pint r B la kereszty n nekes koncertj t Szatm rn meti-Szigetlank n. Az el ad , betegs ge miatt, elm lt vas rnapon nem tudta v llalni a fell p st, de ha Isten is akarja s l nk (Deo volente), hamarosan egy tt dics rtetj k Istent a SZIKE-istentiszteleten, a De k t ri reform tus templomban.

A magyar kereszty n k nny zene legismertebb alakja, Pint r B la rkezik Szatm rn metibe a szigetlankai reform tus templomba, hogy egy tt nekeljen mindazokkal, akik ily m don, az el ad dalaival is szeretik dics rni az Istent.

Pint r B la m r t bb zben koncertezett megy nkben, itt volt a lassan 7 ves Harangsz R di 1 ves sz let snapj n is. Dalai, melyek Istenre mutatnak s r la, hozz sz lnak, n pszer ek a kereszty n gyerekek s ifjak k r ben, de t bb neke a feln ttek sz v t is megragadta. K l n sen leg jabb dalai rendk v l m ly zenettel b rnak, s fontos k rd sekre adnak v laszt: Ki vagyok n igaz n, Csak Te, Hazamegy a v ndor, Lelkem v gyik ut nad. T bb gy lekezet halhatta m r, ak r a gyerekek vagy ifjak tolm csol s ban a Szeretet nem fogy el sosem, a Homokba rva, vagy ppen a H s-v r templom, J zus te vagy minden lmom c m dal t, de kar csonykor a Gyere el a j szolhoz, vagy ppen a Csoda v r is az toll b l sz l.

A szigetlankai gy lekezet az ut bbi id szakban, a d lel tti igehirdet sek rendj n egy k rd sre keres v laszt: Ki vagyok n? Az identit s k rd se fontos, ppen ez rt ez az alkalom is Istent l k ri el erre a feleletet. Mindenkit szeretettel v rnak!

Szóljon hozzá