Bibliaismereti vet lked

Nagytisztelet Esperes Urak!

Nagytisztelet Egyh zmegyei Ifj s gi El ad k!

Nagytisztelet Lelkip sztor Testv rek!

Igen tisztelt Vall stan rok s Vall stan rn k!

Szeretettel hozzuk tudom sotokra, hogy az id n kilencedik alkalommal ker l megrendez sre az rmell ki Egyh zmegy ben az Egyh zker leti Bibliaismereti Vet lked !

Hasonl an az elm lt vekhez, az id n is k t szakaszban t rt nik a megm rettet s.
Okt berben minden egyh zmegye szervezze meg a megyei szakaszt. Hogy milyen id pontban, s milyen t telsor alapj n, az az egyes egyh zmegy k saj t d nt se s szervez se.
Az egyh zker leti szakaszra November 14- n ker l sor, a helysz n rsz ll s.

A vet lked t m ja Luk cs Evang liuma.
A ker leti szakaszon id n is lesz kieg sz t anyag, jdons gk ppen Luk cs Evang lium nak bevezet stan b l, Ernst Aebi: R vid bevezet s a Bibli ba c m k nyve alapj n. A pontos anyagot digit lis form ban hamarosan elk ldj k.
A vet lked csapatok az el z vek mint j ra mind a megyei, mind a ker leti szakaszon k rd sekre kell feleljenek, emellett igyeksz nk egy b, kreat v pr b kkal is sz nes teni a vet lked t.

Fontos tudnival k:

– A vet lked csapatok 4 tag ak lehetnek, s a gy lekezet k ifj s gi k z ss g t k pviselik.
– Abban a gy lekezetben, amelyikben nincsen akt v ifj s gi csoport, csak az adott gy lekezet tagjai k z l ll thatnak ssze csoportot.
– A csapatoknak nem lehet tagja az, akinek fels fok teol giai k pz se van, vagy abban vesz r szt. (pl. lelk sz, teol gus, vall stan r)
– A csapat tagjai konfirm lt fiatalok lehetnek, vagy olyan 14. let v ket bet lt tt fiatalok, akik nem reform tusok, de a vet lked n k pviselt reform tus gy lekezet ifj s gi biblia r s csoportj nak akt v tagjai.
– A ker leti szakaszra minden egyh zmegye csak egy csapatot k ldhet, kiv ve azt az egyh zmegy t, melynek csapata a tavalyi vet lked els helyezettje, k id n biztos r sztvev k c mv d k nt, s mellett k m g egy csapat kijuthat az illet egyh zmegy b l.
– A felk sz l st az Asjford t s Biblia alapj n k rj k!

K r nk minden egyh zmegy t, hogy tegyen meg mindent annak rdek ben, hogy k pviseltetni tudja mag t az egyh zker leti szakaszon!

Testv ri szeretettel,

B n Alp r K nya Zsolt Attila
rmell ki ifj s gi el ad egyh zker leti ifj s gi el ad

Vélemény, hozzászólás?