Vigy znunk kell a term szetre, Isten b zta r nk

A Sz kely kapuk – Z ld kapuk p ly zatban vesz r szt a Mircea Eliade ltal nos Iskola Kincskeres nev csapata. P lyamunk jukat Fodor Anna M. Nagy Ott d jas vall stan rn vezet s vel mutatt k be az esperesi hivatalban. Kov cs S ndor esperes fogadta ket, ak rcsak az Aurel Pop M v szeti Iskola gyermekeit, akik szint n r szt vesznek a p ly zatban.

Egy r vid, de tartalmas m sor keret n bel l h vt k fel a figyelmet a Kincskeres csapat tagjai k rnyezetbar t h ztart sra, az ghajlatv ltoz s vesz lyeire, az l vil g vesz lyeztetetts g re s arra, hogy hogyan lehet k rnyezetbar t az let nk.

“Sz munkra a term szet maga az let, onnan kapjuk a leveg t, a vizet, a t pl l kot, de sokszor mag t a szeretetet is. Vigy znunk kell a term szetre, mert gy vigy zunk az letre. Ezt a feladatot Isten b zta r nk.” – fogalmazt k meg a gyerekek.

Igaz n meglep volt az, hogy a p lyamunk jukban j p ldak nt emlegett k, s t br zolt k is plak tjaikban az Ecosunhome-ot, a Reform tus Egyh z tulajdon ban lev Nagytarnai Term szet s Szeretet Otthon t, ahova majd szeretn nek is elmenni, kir ndulni. Isten seg tse ket ebben s tov bbi p t munk jukban!

Vélemény, hozzászólás?