Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / törekSZIKE – lányok – a feltámadás hírnökei

törekSZIKE – lányok – a feltámadás hírnökei

A SZIKE lendülete tovább tart. Ez alkalommal szeretettel szólítjuk a feltámadás hírnökeit, azaz a lányokat. A Szatmári Református Egyházmegye ifjúsági szervezete bátor csajokat, nőket hív egy kihívássorozatra!

Kihívások – 50 nap és 50 éjszaka sétálj a Feltámadottal és áradjon ki rád Isten Lelke!

„A férfiak kihívásokat oldogatnak már három napja, el vannak azzal, hogy ők a teremtés koronái. Csak halkan kérdezzük mi, csajok, ki ment ki először a sírhoz Húsvét reggelén? Kinek mondták el az angyalok, hogy Jézus feltámadt? Kik vitték el a jó hírt a tanítványoknak? Ne törjétek a fejeteket fiúk, az asszonyok voltak. Hajrá csajok! Mutassuk meg, hogy érünk mi is annyit, mint a teremtés koronái! Sőt,mi 50 napos kihívást teljesítünk!! Vezess naplót,a napok végén jegyezz fel egy-két gondolatot a feladat elvégzéséről. Posztolj naponta egy képet vagy rövid videót a csoportba arról, hogy hogyan oldottad meg a napi kihívást. Légy kreatív! Ne feledd, Isten az embert férfiúvá és asszonnyá teremtette.” – üzenik a szikés lányok.

Húsvét első napján, április 4-én délután 15 óráig csatlakozhatsz egy igazán nőies keresztyén kihíváshoz! Nem fogod megbánni! A jutalom sem marad el, de részt venni benne, az lesz igazán az élmény!

Debóra énekének egy része biztasson a részvételre: „akik szeretnek, legyenek olyanok, mint a felkelő nap ereje teljében!” (Bír 5,31)

Jelentkezni az alábbi Facebook eseményen lehet, visszajelezve a részvételi szándékot.

https://fb.me/e/VuWuR3An

Szóljon hozzá