Tal lkoz s az er s Istennel, Andelic Jonath n koncertj n

Andelic Jonath n s a Jota Zenekar pezsd t s min s gi zen i vezettek a dics t sben kedden este a Csillagponton.

Isten harcol! – sz lt a kezd zenet, tudatos tva azt, hogy ak rcsak az sz vets gi Jerik v rfalait, a ma l emberek lelki falait is le tudja rombolni azt Isten. r m t ad , kedves Isten, a mi mennyei Apuk nk. – sz lt a meg rint zenet, mely a Szent r s zenet t l egy jott nyit sem t rt el.

Egy bk nt az nekes B k scsab r l sz rmazik, a zenekar tagjaival, mondhatni, egy tt n tt fel: a dobos a b tyja, az egyik vokalista a h ga, a git ros a s gora, de a t bbiekkel is szinte csal di kapcsolatot pol. Tizennyolc ves kora ta vezeti ezt a csapatot, az ut bbi id ben egy kicsit sz tsz ledt a csapat, de koncertek erej ig siker l sszej nni.

Amikor az X Faktor tehets gkutat versenybe nevezett, tudta, hogy a kereszty neknek a s t ts gben kell vil g tani. Tov bbra is vannak tervei, a vil gi zene ter let n is, de a dics t st soha nem fogja al rendelni semmilyen m s zen nek. – mondta el lapunknak Jonath n. Sokkal magasztosabb form ja az nekl snek az, amikor a c l nem csup n a zene, nemcsak a sz rakoztat s, hanem a kiindul pont s az rkez s is Isten. Ez egy sokkal magasabb szintre emeli az eg szet.

“F c lom a dics t s alatt, hogy J zussal tal lkozzanak az emberek. Legyen az egy ateista, vagy egy vek ta megt rt, vagy kereszty n k zegben feln tt ember. Olyan kell legyen az mint, amikor tal lkozik a szerelm vel, onnant l kezdve semmi m ssal nem foglalkozik. Ha megt rt nik ez a tal lkoz s, annak kihat sa van, az hossz t v .” – vallja az nekes.

Vélemény, hozzászólás?