Kezdőlap / imahét 2014 / Imaalkalmak Szatmárgörbeden és Aranyosmeggyesen

Imaalkalmak Szatmárgörbeden és Aranyosmeggyesen

Vasárnap kezdődik az imahét Szatmárgörbeden, csütörtökön pedig Aranyosmeggyesen, mondta el lapunknak az egyházközségek lelkipásztora Kürti Tamás.

Március 2-án, vasárnap 11 órakor a szokásos délelőtti istentiszteleten a házigazda lelkész nyitja meg az imahetet. Hétfőtől 18 órakor kezdődnek az istentiszteletek Szatmárgörbeden. Hétfőn Bogya Árpád apahegyi, kedden Kiss Józsed szatmárpálfalvai, szerdán Nagy Erika sárközújlaki lelkész szolgál. Csütörtöktőn Aranyosmeggyesen is megkezdődnek az alkalmak 17 órakor. Mindkét gyülekezetben igét hirdet Pocsveiler István Szatmár-Láncosból, Király Lajos Batizról, Ilonczai Zsombor Szárazberekről. Az ifjak szolgálata színesíti az imaalkalmakat.

Március 9-én Aranyosmeggyesen a záróalkalom fél 10-kor, Szatmárgörbeden 11 órakor kezdődik Kovács Sándor esperes szolgálatával. Mindkét helyen kiszolgáltatik az úrvacsora, Szatmárgörbeden pedig a keresztség sákramentuma is. Nagy öröm egy kicsi gyülekezetben, hogy két megkeresztelendő gyermeket is hoznak az úrasztala elé, egyik éppen a helyi lelkipásztoré. Isten áldása legyen életükön!

Szóljon hozzá