SZIKE tábor Nagytarnán 2024-ben is

Az idei esztendőben is megszervezik Nagytarnán a már hagyományossá vált SZIKE tábort. A Szatmári Református Egyházmegye ifjúsági tábora idén augusztus 5-10 között lesz. Az idei tábor is más lesz, mint amit az elmúlt években megszokhattál, de a lényeg ugyanaz: találkozás Jézus Krisztussal! Az alábbiakban  néhány fontos tudnivaló közlünk az idei táborra kapcsolatosan.

Kedves Ifjak! Szeretettel hívunk titeket az idei SZIKE táborba, hogy megtapasztaljátok milyen az, amikor Isten mágnesként vonz a szeretetébe. Nektek is szól az ige: „Örök szeretettel szeretlek, azért vonzottalak kegyelmemmel” – (Jeremiás 31,3). Hogy ez mit jelent? Az kiderül augusztus 5-10 között Nagytarnán. Ez egy keresztyén tábor, ami azt jelenti, hogy evangéliumi értékek mentén szeretnénk eltölteni egy hetet veletek.

Ha szeretnél egy vidám közösségformáló hetet eltölteni velünk, akkor jelentkezz minél előbb kitöltve ezt az űrlapot https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffre5V0u4HT4_s5ya6bnbRyI1q5I0yk7eSrIewjiQr1ojzqA/viewform, de igyekezz, mert a határidő lejár július 22-én!

Tilos a káromkodás, a szidalmazás, vagy bármiféle formája a verbális bántalmazásnak. Az italfogyasztás korlátlan, igaz, csak vízből. Alkoholos italok fogyasztása szigorúan tilos. Ha soha nem fogyasztasz alkoholt, akkor ez neked nem gond, ha pedig nem bírod ki nélküle, akkor itt az ideje egy hét detoxnak. Világhírű sztárfellépőket akartunk idén is meghívni, de végül mégsem tettük, mert nem is akartuk igazán. Helyette vidám esteket tartunk, amelyeken jobban megismerhetitek egymást, a lelkészeket és a teológusokat.

„Hát ez szívás”– mondhatjátok, de valójában azt sem szabad. Nem szívhatsz cigarettát, pipát, vízipipát, szivart és semmit, ami füstöl.  Hidd el, hogy a tüdőd, a fogaid, a pénztárcád és a jövendőbeli gyerekeid hálásak lesznek érte. A napi programokon, tevékenységeken kötelező a részvétel, mert nem tudunk közösséget építeni nélküled.

Fontos tudnivalók:

  • Augusztus 5-én, hétfőn 10-13 óra között lehet regisztrálni, sátrat felállítani, vagy a szállást elfoglalni, majd 14 órától istentisztelettel nyitjuk meg a tábor.
  • A tábor díja: 300 lej a sátorozóknak, illetve 350 lej azoknak, akik a faházakban, vagy az emeleti szobákban szeretnének aludni,
  • A Bibliádon kívül legyen nálad három irat:
  1. Lelkészi ajánlólevél. Amikor átveszed 100 lej vissza nem térítendő előleget kell fizess
  2. Orvosi igazolás. Ezen legyenek feltüntetve az oltásaid is.
  3. Szülői hozzájárulás, ha még nem töltötted be a 18. életéved.

Gyere el, és biztosan nem fogod megbánni!

Vélemény, hozzászólás?