Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Szeretet etetett fiatalosan a SZIKE-istentiszteleten

Szeretet etetett fiatalosan a SZIKE-istentiszteleten

Szeretettel “t pl lkozva” hangol dott az nnepre a Szatm ri Reform tus Egyh zmegye ifj s ga, az az ifj sereg, amely el rkezett a m sodik alkalommal megrendezett SZIKE-istentiszteleten. Szatm r-Szamosnegyed reform tus templom ban, advent negyedik vas rnapj n, koraeste 18 r t l igehirdet s, fiatalos dics t s, bizonys gt tel s el ad s is k sz tette az ifj sz veket az nnepre.

Fiatal liturgusainak a felvezet s vel R cz Ervin egyh zmegyei ifj s gi el ad hirdetett Ig t: “A szeretet soha el nem fogy.” (1Kor 13,8a) Sokminden elfogy, a fiatals g, a tehets g, a sz ps g, de az Istent l kapott szeretet soha. R ad sul m g gy l letet gy jtve is tudjuk magunkat puszt tani. B tran menj nk a minket szeret , t lel Krisztushoz, n la f lt ltekezhet nk szeretettel! – biztatott az igehirdet .

A B zz Band dics t ssel, kar csonyi dalokkal hangolt tov bb az nnepre, p rg sen, modern st lusban el nekelve, t bbek k z tt a Krisztus Urunknak ldott sz let s n, a Csendes jt s a Kar csony jjel n c m sz mot is. P ti Edu rd t rt nelemtan r ez ttal nem t rt nelmi el ad sra k retett fel, hanem bizonys gt telre. Besz lt Istennel val kapcsolat r l, s arr l a hitr l, mely eddig is megtartotta. A szamosnegyedi ifjak Wass Albert: Magyar kar csony az gben c m m v t adt k el , majd Torzs s Rita Gabriella nekben tett tan bizonys got a must rmagnyi hitr l.

Szóljon hozzá