Ökumenikus imahét Erdődön

Negyedik éve szervezi meg az Erdődi Református Egyházközség az egyetemes imahetet. Erdőd legkisebb felekezete várja a város minden lakóját gyakorolni és megerősíteni a Krisztusban való összetartozást és a szeretetben való együttélést.

Vasárnap Tzier Ernő erdődi római katolikus plébános nyitja meg a hetet. Hétfőn Orbán László szentjobbi református lelkipásztor, kedden pedig Balogh Enikő kismajtényi református lelkésznő szolgál. A szerdai istentiszteleten román nyelven hangzik Isten igéje Ștefan Berci baptista prédikátor révén. Ezt követően református lelkipásztorok prédikálnak: csütörtökön Szűcs András Ottó Újszentesről, pénteken Fodor Lajos Halmiból, szombaton pedig Kovács József Szatmárhegyről érkezik.

Minden nap ünnepi műsorral dicsőítik Istent: énekel a római katolikus, baptista és református énekkar, valamint az Erdődi Petőfi Kör dalárdája. A gyerekek és ifjak is készülnek az alkalmakra. Rövid kisfilmek és hegedűjátékok is segítik majd az imádságos elcsendesedést. Nagy szeretettel és tisztelettel vár mindenkit, felekezetre való tekintet nélkül Rácz Ervin református lelkipásztor és a presbitérium március 17. És 23. között, vasárnaptól szombatig, minden nap este 6 órától a református templomban.

 

Vélemény, hozzászólás?