Kezdőlap / imádságok / Legyen meg a te akaratod!

Legyen meg a te akaratod!

Szerető Istenem! Könnyű a jó időkben hálát adni a földi örömökért. Hálát adni a szeretetért, egy kedves társért, a gyönyörű, szemeid láttára növekvő gyermekeidért.

A jó időkben ez olyan magától értetődő, olyan megnyugtatóan hétköznapi. Olyan, mintha ez alanyi jogon járna. Fizetségül néha félálomban elrebegünk érte egy – két fáradt köszönöm-öt. A rossz időkben hálásnak lenni nem könnyű, de nem lehetetlen. Hálásan köszönöm mégis, hogy csak azért, mert hiszek benned, van erőm elviselni azt, ami sokakat térdre kényszerít. Hálás vagyok, mert látom, a legrosszabból is van kiút. Veled! Életemben először teljes nyugalommal és őszintén kérem, legyen meg a te akaratod, mert már tudom, hogy úgy a legjobb. Érzem, hogy a “jó idők” imáinál mennyivel őszintébbek és erősebbek a könnyes imák. Valahogy sosem éreztem igazán, milyen is az, ha egy magasabb erő szeret.

Köszönöm, hogy megmentesz és még inkább megerősítesz a hitemben. Mert sanyarú időkben mutatkozik meg, ki is az, aki igazán szeret. És nálad jobban senki. Ámen.

Bartos Erzsébet rádió műsorvezető imája

Szóljon hozzá