Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Hittel, kalandra fel! – Gyermekbibliahét Szigetlankán

Hittel, kalandra fel! – Gyermekbibliahét Szigetlankán

Vakáció utolsó hetében tartották a nyári gyermekbibliaheti alkalmakat Szatmár-Szigetlanka református templomában. Jézus a világosság, a feltámadás, a táplálékom, a pásztorom, valamint utam, igazságom és békém – vallhatták meg a záró alkalmon a gyermekek.

Törő Nikolett gyakornoklelkész és Pop Titus teológiai hallgató, valamint Papp Krisztina kántornő vezényletével, szigetlankai ifjak segédletével izgalmas, tartalmas és eseménydús alkalmakat tartottak a gyermekek számára. A gyülekezethez tartozó tanitónők, úgy ahogy minden vasárnap teszik, ez alkalommal is hozzáértéssel, örömmel és szeretettel foglalkoztak a gyermekekkel. Finomság minden alkalommal várta őket.

Vasárnap Rácz Ervin lelkipásztor a Józsué könyve 2. részének 11. verse alapján hirdetett Igét: „Bizony, a ti Istenetek, az Úr az Isten fenn az égben és lenn a földön!” Ezzel a bizonyossággal, még a parázna Ráhábtól is tanulva, lehet hittel nekilendülni az új tanévnek és megpróbáltatásoknak. A gyermekek bizalommal énekelték: „Mert az Úr hűséges és jó, Szeme éjjel-nappal lát, Egyedül csak hozzá futhatunk, Jézus jó Barát!”

Szóljon hozzá