Gyermekbibliahét Nagykolcson

Az elmúlt héten a nagykolcsi gyermekek örömmel vettek részt az idei gyermekbibliahèt foglalozásain. – tudtuk meg Apjok Artur lelkipásztortól.

Az előző évekhez hasonlóan, a heti programot a Királyhágómelléki Református Egyházkerület állította össze: színes programok, témákhoz kapcsolódó énekek és játékok tették érdekessé a napi foglalkozàsokat. A “Kalandra fel!” című programfüzet kapcsán, Jézusnak az “Én” mondásai alapján, a gyermekek nap mint nap Krisztus jövetelének, küldetésènek a céljáról tanulhattak. Megérthettèk azt, hogy Jézusban a világ világossága jött el ebbe a sötét világba azért, hogy mint mennyei kenyér az örök életre táplàlja azokat, akik szívében világosság gyúlt. Jó pásztorként gondot visel az övéiről és Ő az egyetlen út, aki az Atyához vezeti azokat, akik Őt követik. Az igazi boldogságot nem a földi kincs jelenti, hanem Jézus Krisztus. Erre utal a tanult ènekünk is: “Ha te Jézust követed, akkor leszel boldog, akàrmerre visz utad Vele jò lesz dolgod…”

Minderről az elmúlt vasàrnap délelőtti istentiszteletet követően, ünnepi műsor keretében tettek bizonyságot a gyermekek. Reméljük, hogy jövőre újra sor kerül majd a gyermekbibliahét megszervezèsére és akkor màr a kisebbek is csatlakoznak.

Vélemény, hozzászólás?