Gyermekbibliahét és új igehirdetés-sorozat Szigetlankán

Velünk mindig történik valami – vallhatja a szigetlankai gyülekezet, de ez volt az idei gyermekbibliahét témája is. Közben új igehirdetés-sorozat indult a délelőtti istentiszteleteken, Pál apostol rómaiakhoz írott levelét kezdték el tanulmányozni.  

Örömmel és vágyakozással érkeztek a gyermekek az elmúlt héten, minden délelőtt a szigetlankai gyülekezet Emmaus Házába, hogy tanuljanak Illésről, Pál apostolról, Dánielről, Péter apostolról és Jónásról, de legfőképpen Istenről. Teológusok (Veréb Nikolett, Csatári Leila, Pop Titus) és ifjak lelkesen tanították őket, a tanultakról pedig énekben tettek bizonyságot a vasárnap délelőtti istentiszteleten, énekekkel, történetek elmesélésével és aranymondások felmondásával.

Rácz Ervin lelkipásztor egy ötven részes prédikáció-sorozat első felvonását tárta a gyülekezet elé. A Rómabeliekhez írt levél ma is aktuális üzeneteket tartalmaz, ezért érdemes érdeklődéssel várni. Első részben három kérdésre kaptak választ a gyülekezeti tagok. Ki vagyok én? – szolga, kiválasztott „valamire”, valaki, akit Isten értelemmel és céllal teremtett. Kicsoda Krisztus? Testben, valóságosan született, meghalt és feltámadt, azaz élő Urunk van. Hogyan válaszolunk erre? Hittel és engedelmességgel. Ez az utóbbi bizonyitéka az előbbinek.

További képek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3692909624268964&type=3

Vélemény, hozzászólás?