Fot p ly zat eredm nyhirdet se – Templom harangtoronnyal

Megvan a nyertese annak a fot p ly zatnak, mely a reform ci tsz zadik vfordul ja alkalm b l rattatott ki, s p ntekt l, Szatm rn metiben a “macskak ves t” ment n tal lhat k v z ban lesz ki ll tva.

Harmadik alkalommal hirdette meg digit lis fot p ly zat t a Szatm ri Reform tus Egyh zmegye. A p ly zat c me nem is lehetne m s a jubileumi vben mint: Reform ci – meg jul s. A p ly zat igei mott ja: “tiszt ts tok meg leteteket K Pmutat s n lk li testv ri szeretetre!” (1P ter 1,22)

A p ly zat t m ja szerint, olyan k peket v rtak, melynek zenet ben benne van a meg jul s, visszaform l d s, hit j t s, f ny a s t ts g ut n- Nem csak kimondottan vall si jelleg fot k ezek, de zenete, a szerz szabad fant zi j ra b zva, valamilyen szinten kapcsol dik a reform ci hoz.

Dr. T th Piusz Istv nr l, a nyertesr l megtudtuk, hogy Budapesten l, hobbija a fot z s, munk ja szerint p tesz s jog sz. El bbi meg is l tszik fot in. A nyertes fot a Ny rb torban k sz lt, elmond sa szerint egy szerencs s pillanatban. A hivatalos eredm nyhirdet sre, p nteken 2-kor a CRUSH-ba ugyan nem tud elj nni, de okt ber h nap folyam n tveszi nyerem ny t.

A p ly zat eredm nye:

  1. T th-Piusz Istv n: Templom harangtoronnyal
  2. Sz nyi Istv n: Meg jul s – Devecser
  3. Szab Thaimeiner Dora – Foh sz
  4. Nemes Zolt n “mettor- Sz let ben (V. Hal sztelki M v sztelep, 2016.
  5. Nagyn Igaz Melinda S ra – Meg jul s forr sa
  6. Lakatos Lilla: Hid
  7. Adlev k Alexandra D ra: Legszorosabb k tel k
  8. Jerszi Gabriella – v kezek
  9. Kucsera Jen – Hittel az let rt
  10. Kali N ra – Az let csod s

R szletek hamarosan!

Vélemény, hozzászólás?