Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Egy megújult élet lehetősége

Egy megújult élet lehetősége

Bármilyenek is a körülmények: ma húsvét van és ezen  semmi és senki nem változtat. A házukba zárkózott egykori tanítványok előtt megjelent a bezárt ajtó ellenére a Feltámadott Úr, köszöntve őket: Békesség néktek! Tegye templomoddá ma a házadat és töltse be életedet az Ő békessége. Legyen tökéletes ünneped az Ő jelenlétében!

Ma nem lehetünk együtt az ünnepi gyülekezet közösségében templomainkban, de így Isten gondoskodott arról, hogy még több hallgatója és megtérő tanítványa legyen. Felhasznált egy vírust arra, hogy megtanítsa a világot SZERETETÉNEK és FELTÁMADÁSÁNAK lényegére, igazi értékére. Ez az Ő missziója: egy megújult élet lehetősége! A Feltámadott Krisztus tulajdonai vagyunk: ez életünknek és halálunknak egyetlen vigasztalása. Erről beszélni másoknak és odaélni szeretteink és embertársaink  elé: ez a mi missziónk.

A magam és családom nevében szeretettel kívánok Áldott Húsvéti Ünnepet: szolgatársaimnak, presbiter és nőtestvéreinknek, missziós munkatársaknak, gyülekezeteink   tagjainak.

Nagy Erika sárközújlaki református lelkipásztor,

a Szatmári Református Egyházmegye missziói előadója

Szóljon hozzá