Csapatjáték szerelemmel – Házasság hete

Izgalmas programokkal várják ez érdeklődőket idén is a Házasság hete szervezői. Vetélkedők, előadások, közös ima, filmnézés, sok vidám perc és önfeledt mulatság lelhető fel a programpontok között. 

„Csapatjáték szerelemmel” mottóval tartják február 2-a és 16-a között a Házasság hete rendezvénysorozatot. A Házasság hetét idén is Szatmári Római Katolikus Püspökség világiak irodája, a Házas hétvége mozgalom, a különböző plébániák, parókiák, gyülekezetek szervezik.

Szatmárnémetiben az alábbi programokat ajánljuk kedves olvasóinknak:

Az idei Házas hétvége első közös programpontja azonban egy filmnézés és azt követő kötetlen beszélgetés lesz február 3-án, hétfő este 7 órától a Libertății (Deák) tér 20 szám alatti Szent István teremben (a Székesegyház plébánia udvaráról érhető el).

Február 7-én és 8-án aztán két előadás várja a házasokat: pénteken este 6-tól Visky István fugyivásárhelyi református lelkész „Házasságban élni – bibliai áttekintés a férfi-női kapcsolatról” cím alá rendezi gondolatait a Németi református templom gyülekezeti termében, és ugyanott, másnap, szintén 6 órától „Hogyan nősült meg Artúr király” címmel tart előadást.

Szentmisékben, istentiszteletekben ünneplik meg 9-én a kerek évfordulós párokat a különböző plébániákon, gyülekezetekben, majd előbbi helyeken szentségimádást tartanak, utóbbiakon közösen imádkoznak a házasokért, családokért.

Az idei rendezvénysorozatot 19-én, szerdán este zárják a Szent István teremben, ahol a Házas kalandtúra nyerteseit is kisorsolják. A filmvetítés és a „házaspárbaj” esetében kérik, hogy előzetesen jelezzék részvételi szándékukat, az alábbi linken elérhető formanyomtatvány kitöltésével.

Vélemény, hozzászólás?