Átadták a Rákóczi Szövetség ajándékát az előkészítősöknek

Örömtől volt hangos a Szatmárnémeti Református Gimnázium folyósója hétfőn reggel, hiszen többeknek ez volt az első napja az iskolában. Előkészítősöket kisértek el a szülők a tanteremig, ahol közös játék és ajándék várta őket.

Máthé Gabriella tanitónő játékokkal derítette még jobb kedvre a kisdiákokat, a szülőkön is részt vehettek ezen az első órán. Póti Eduárd iskolaigazgató a Rákóczi Szövetség nagyköveteként is érkezett az osztályba és Elek Kinga aligazgatónővel együtt átadták a szövetség ajándékát, egy-egy iskolatáskát minden gyermeknek. Volt fiús és lányos hátitáska is, amit szétosztottak az ajándékot boldogan átvevő gyerekek között. Igazgató úr megköszönte a szülők bizalmát, és biztosította őket arról, hogy a lehető legjobb helyre bízták gyermekeiket. Isten vezesse útjukat!

A Rákóczi Szövetség Kárpát-medencét behálózó közösségére, hagyományaira és támogatói bizalmára építve igyekszik a magyarság szolgálata érdekében végezni tevékenységét. Ennek egyik gyümölcse, eredménye ez az örömöt adó tevékenység.

Vélemény, hozzászólás?