Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / A gy ztes Krisztusra hangolva Nagyv radon

A gy ztes Krisztusra hangolva Nagyv radon

Kin tte a Partiumi Kereszt ny Egyetem d szterm t a Krisztusra Hangolva adventi dics t alkalom Nagyv radon, melyet hatodik alkalommal tartottak meg. A megtelt teremben a szatm riakat a B zz Band, s Jobb Domokos valamint R cz Ervin ifj s gi el ad k k pviselt k. Fell pett m g az ben Zenekar, egy ny rb tori csapat, az Asjsz vets g Egy ttes, a KRISZBI s az l K vek is.

Mikl Istv n Boldizs r szervez s egyh zker leti katek tikai el ad konfer l s val, szombaton 15 r t l kezd d tt az ifi-advent, melyet a KRISZBI kezdett, felvezetve ezzel Jobb Domokos egyh zker leti ifj s gi el ad igehirdet s t. “Mindaz, aki hiszi, hogy J zus a Krisztus, Istent l sz letett, s mindaz, aki szereti a sz l t, azt is szereti, aki t le sz letett. Abb l ismerj k meg, hogy szeretj k Isten gyermekeit, ha szeretj k Istent, s megtartjuk az parancsolatait. Mert az az Isten ir nti szeretet, hogy a parancsolatait megtartjuk; az parancsolatai pedig nem nehezek. Mert minden, ami Istent l sz letett, legy zi a vil got, s az a gy zelem, amely legy zte a vil got, a mi hit nk. Ki az, aki legy zi a vil got, ha nem az, aki hiszi, hogy J zus az Isten Fia? (1J nos 5,1-5) – sz lt az alapige, mely a gy ztes J zus k vet s re sz l tott fel. Az igehirdet biztatott: engedj k, hogy megsz lessen s feln j n benn nk J zus, akinek az ir ny t s ra b zhatjuk let nket. Az akarata rv nyes lj n benn nk!

A szatm ri B zz Band folytatta a dics t st. A ny ri nagytarnai ifj s gi t borban s t bb ifj s gi alkalmon szolg l csapat fiatalos, r mteli, p rg s, hangulatos st lusban nekelt. K zben R cz Ervin erd di lelkip sztor, a csapat mentorak nt adventi gondolatait osztotta meg a fiatalokkal, Isten aj nd k ra: a szeretetre, az r mre s a szabads gra ir ny tva a tekinteteket.

ket a ny rb toriak k vett k, akik j lelk sz k, Fazekas Ferenc a Krisztusra Hangolva egyik alap t ja vezet s vel rkeztek. Az egy ves Asjsz vets g Egy ttes s az ben Zenekar tov bb folytatta dics t st, v g l pedig a hat ves l K vek, Mike P l magyark ci lelk sz nagyszer gondolataival z rta az alkalmat.

Szóljon hozzá